Erikoiskalustoa graffitien ja parkkiviivojen poistoon.

 

Graffitin poisto

Kyllä lähtee – poistamme graffitit tehokkaasti kaikilta ulko- ja sisäpinnoilta

 

Graffitin poistaminen on operaatio, johon kannattaa valita kokenut ammattilainen. Pesuniekat Oy poistaa hankalimmatkin graffitit ja muut piirrokset kaikilta ulko- ja sisäpinnoilta. Teemme puhdistuksia pääasiassa yrityksille ja taloyhtiöille, mutta annamme mielellämme tarjouksen graffitin poistosta myös yksityisille tahoille. 25 metriin yltävän henkilönostimen ansiosta pystymme poistamaan graffitit korkeiltakin paikoilta. Teemme graffitien poistoja mm. Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, sekä joustavasti myös muualla Suomessa.


Menetelmämme sopivat mainiosti myös parkkipaikan viivojen poistoon ja piirtäämiseen meidän kumppani kautta.

 

 

Mitä graffitin puhdistus maksaa?

Soita numeroon: 040 560 7255 tai lähetä viestiä. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten puhdistus etenee ja miten hinta muodostuu.

 

 

Ympäristöystävällistä puhdistusta

Meillä on yli 10 vuoden kokemus ja hyvä yhteistyö Blue & Greenin kanssa. Heidän ympäristöystävälliset Blue & Green -puhdistusaineet on kehitetty kohteisiin, joissa tarvitaan erityisen tehokkaita pesu-, poisto- ja suoja-aineita, kustannustehokkuutta unohtamatta.

 

Oikeanlaisten poistomenetelmien ja puhdistusaineiden avulla tiukasti kiinnittyneet väriaineet ja maalit voidaan poistaa tehokkaasti, alkuperäistä pintaa säästäen. Kokeneet tekijämme arvoivat tilanteen paikan päällä ja löytävät sopivimmat ratkaisut kohteeseen.

 

 

Graffitin poistaminen tehokkaasti

Erilaisten maalien, tussien, tai muiden tiukasti kiinnyttävien väriaineiden kanssa tehdyt piirrokset luovat kiinteistön julkisivulle epäsiistin vaikutelman. Piirrosten poisto on haastavaa perinteisillä menetelmillä ja/tai vain yhdellä pesuaineella. Väärin valittu menetelmä voi vahingoittaa alkuperäistä pintaa ja korjaustöiden tekeminen on kallista, olipa pintamateriaali mikä tahansa. Siksi on tärkeää käyttää huolella pinnan ja tahran mukaan valittuja pesutuotteita ja -menetelmiä.

 

Yrityksemme työntekijöillä on yli 8 vuoden mittava ja monipuolinen kokemus vaikeimpienkin tahrojen poistosta mitä erilaisimmilta pinnoilta, joten tiedämme mitä teemme.

 

 

Kuumavesipesu tehostaa puhdistusta

Käytämme työssämme kuumavesipesuria ja Soft clean X-jet M5 -systeemiä, jossa paineella ruiskutettava vesi on lämmitettyä, mikä tehostaa pesuprosessia. Kuumaan veteen yhdistetään sopiva pesuaine, jonka ammattilaisemme valitsevat kohteessa olevan pintamateriaalin mukaan.

 

Oikeanlainen pesuaine ja kuuma vesi muodostavat tehokkaan yhdistelmän, jonka ansioista pinttyneet tahrat, piirrokset ja graffitit saadaan poistettua tehokkaasti alkuperäistä pintaa säilyttäen.

 

 

Rakennusten ulkopintojen puhdistus

Kuumavesipesu on erittäin tehokas menetelmä rakennusten ulkopintojen puhdistukseen. Kuumavesipesuri toimii tavallisen painepesurin tavoin, mutta ruiskutettava vesi on lämmitettyä ja lämpötila voidaan valita kohteen ominaisuuksien mukaan.

 

Käytämme työssämme vain oman yhteistyökumppanin pesuaineita, jotka lisäävät erinomaisesti lopputuloksen tehokkuutta. Kohteen tunteminen on erittäin tärkeää, sillä erilaiset pintamateriaalit reagoivat eri tavoin kuumapesuun. Oikeanlaisen pesuliuoksen käyttäminen yhdessä oikeanlaisen lämpötilan kanssa on ehdottoman tärkeää, jotta alkuperäinen pesupinta ei kärsisi vaurioita puhdistuksessa.

 

Ulkolämpötila ja sääolosuhteet vaikuttavat kuumevesipesurin käyttöön, joten annamme suosituksen sopivasta ajankohdasta puhdistusoperaatiolle. Graffittien poistamisen lisäksi 25 metriin nousevan henkilönostimen avulla onnistuu rakennusten ulkopintojen puhdistus hankalistakin paikoista.

 

 

Tahrat ja graffitit on poistettava heti

Mikään ei rumenna julkisivua ja tee ympäristöstä epäsiistimpää kuin suttuinen tagi, tai väärään paikkaan sutaistu graffiti. Valitettavasti graffitit houkuttelevat uusia sotkuja seiniin ja lähiympäristöön ellei niitä poisteta välittömästi. Siksi vaivihkaa seinään tai muuhun pintaan ilmestynyttä suttua ei kannata katsoa sormien läpi, vaan poistoon tulee ryhtyä heti.

 

Huono ammattitaito, väärä pesuaine ja -tekniikka eivät riitä spraymaalin poistamiseen siististi, vaan seinä jää omien pesuyritysten jäljiltä usein likaisen ja tuhruisen näköiseksi.

 

 

Miksi graffiti kannattaa poistaa välittömästi?

Maalille ei jää aikaa kiinnittyä pintaan kunnolla ja ympäristö palautuu nopeasti siistiksi. Tämä lisää turvallisuudentunnetta ja antaa asukkaille tai asiakkaille edustavamman kuvan ympäristöstä. Myös tekijät näkevät, että kohteesta huolehditaan, eikä graffiteja sallita.

 

 

Osaavat tekijät

Pesuniekat Oy:n työntekijät ovat alansa osaavia ammattilaisia. Työtapamme on ”ensin tutkia, sitten vasta hutkia”, eli tutustumme huolellisesti kohteeseen ja sen rakennusmateriaaleihin. Tämän jälkeen valitsemme pinnan ja poistettavan materiaalin kannalta parhaan mahdollisen pesuaineen ja pesumenetelmän.

 

Ammattilaisen käsittelyssä vahvojenkin kemikaalien käyttö on turvallista. Suojaamme tarvittaessa työmaan asianmukaisesti työturvallisuuden varmistamiseksi ja ohikulkijoiden suojaamiseksi. Pääsääntöisesti graffitin poistosta ei koidu pitkäkestoista haittaa alueen asukkaille tai muille käyttäjille.

 

 

Turvana vastuuvakuutus

Yrityksemme asiakaskohteet ovat vastuuvakuutuksemme piirissä. Vastuuvakuutus suojaa asiakkaan kiinteistöä vahinkotapauksessa, sillä vahingon kärsinyt asiakas voi saada korvauksia yrityksen lisäksi myös vakuutusyhtiöltämme. Graffitien poistossa yrityksemme pitkä kokemus, hyvät tuotteet ja huolellinen työskentely kuitenkin takaavat, että vahinkotapauksilta vältytään.

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pelkkä tarjouksen pyytäminen ei vielä maksa sinulle mitään, joten ota rohkeasti yhteyttä. Graffitien poistamiset kannattaa tilata kokeneelta tekijältä, jotta työt menevät kerralla oikein eikä seinäpintoja jouduta puhdistamaan uudestaan.

Meiltä löytyvät tarvittavat työkalut ja vuosien tuoma kokemus – graffitien poistaminen on meille päivittäistä työtä. Voit hyvillä mielin jättää sen meidän huoleksemme.

Ota yhteyttä lähettämällä viestiä tai puhelimitse numeroon 040 560 7255.