Kattopesut

 

Kattopesua 

 

Puhdistamme ja pesemme eteläisen Suomen katot tarvittaessa 25 metriin kohoavalla henkilönostimella

 

Kunnon kattopesu pitää kattosi kuosissa monella tapaa. Huolellinen puhdistus pesuineen irrottaa lian tehokkaasti ja pitää kattomateriaalin kunnossa. Puhdas katto vastaanottaa tuiskut ja tuiverrukset tyynesti. Kattopesun jälkeen katto on jälleen näyttävä ja antaa kiinteistöllesi viimeistellyn silauksen.

 

Pesuniekat Oy suorittaa kattopesua Espoo–Vantaa–Helsinki-alueella ja sopimuksen mukaan myös muualla Etelä-Suomen alueella. Otamme mielellämme vastaan kaikenkokoisia kattohaasteita. Pesemme niin omakotitalojen kattoja kuin isommat teollisuushallit, kerrostaloyhtiöt jne. Käytössämme ovat mm. ympäristöystävälliset Blue and Green -katonpesuaineet ja muut suojatuotteet. Laitamme kaikki aineet pinnoille indikaattorin avulla, korkea- ja matalapaineruiskulla. Vesihiekkapuhallus onnistuu myös meidän kauttamme. Käytämme tarvittaessa jopa 25 metriin asti nousevaa henkilönostinta jonka avulla kattojen pesut sujuvat vaivattomasti, nopeasti ja tehokkaasti.

 

Vinkki: Muista myös säännöllinen sadevesikourujen puhdistus. Siten katolta ohjautuu vedet juuri sinne minne pitääkin.

 

 

Olisiko jo kattopesun aika?

Soita numeroon: 040 560 7255 tai lähetä viestiä. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten katon pesu sujuu toimestamme, ja miten sen hinta muodostuu. Arvioimme kohteen ilmaiseksi, eikä tarjouspyyntö sido asiakasta tilaamaan työtä meiltä. Nyt viimeistään on edullisen katon puhdistuksen aika!

 

 

Tiilikaton pesu ja maalaukset tai suojakäsittely silan/siloxane blueandgreen tuoitteilla 10-20 v 

 

Huoltamaton tiilikatto sammaloituu kiihtyvällä tahdilla. Sammal aiheuttaa katteen haurastumista, jonka seurauksena kate imee vettä sisäänsä. Kun imeytynyt vesi jäätyy ja sulaa vuoden normaalin kiertokulun mukaan, aiheuttaa se katteeseen pakkasrapautumista. Pahimmillaan seurauksena on vuotava vesikatto ja mittava kattoremontti.

 

Tiilikaton huolto aloitetaan puhdistamalla katolle kertynyt lika kuumapainepesurilla. Usein sopiva puhdistus- ja pesuväli tiilikatolle on noin 7-10 vuotta. Kun puhdistus ja pesu on tehty, vaatii tiilikatto lisäksi suojakäsittelyn pysyäkseen hyvänä. Tiilikaton pesun ja suojakäsittelyn jälkeen tiilikatto on jälleen kestävä ja näyttävä!


Peltikattojen pesu

 

Toteutamme peltikattojen pesuja edulliseen hintaan. Peltikattojen pesu tapahtuu tehokkaasti kuumapainepesurilla. Hydroblock-suojakäsittelyn ansoista katto pitää pintansa pitkään.


Huopakaton puhdistus

 

Suoritamme huopakaton puhdistukset kaikissa tarvittavissa kohteissa. Ammattilaisena pesemme katon hellävaraisesti pintaa vahingoittamatta. Huopakaton pesun tulisi olla mahdollisimman säännöllistä, jolloin lika ja kasvustot eivät pääse huopakattoon pureutumaan. Kun huopakatto on pesty, kannattaa se vielä suojakäsitellä sopivin ainein.

 

 

Varttikaton pesu

 

Varttikatto muistuttaa jonkin verran tiilikattoa tai muotoiltua peltikatetta. Materiaalina se on kuitenkin kuitusementtikatetta tai mineriittiä. Varttikaton säännöllinen puhdistus ja maalaus/pinnoitus pitää materiaalin kestävänä, sillä senkin ”tuholainen” löytyy pienkasvustoista ja säänvaihteluista.

Kattopesut kohtuuhintaan – kysy lisää!

 

Annamme urakkahintamme ennakolta työmäärän ja käsiteltävien neliöiden perusteella. Ammattitaitomme, oikeat työvälineet ja menetelmät näkyvät asiakkaillemme edullisina urakkahintoina.Pesuniekat Oy palvelee laajalla alueella eteläistä Suomea »