Kattoremotit ja muut palvelut

 

Kattoremontti ja muut palvelumme – Helsinki, Espoo, Vantaa

Kattojen, julkisivujen ja kiinteistöhuollon ammattilaisesta taipuu moneen

Pesuniekat Oy:ltä saat monipuolisesti erilaisia kattotöitä, ikkunapesuja, teippauksien poistoja ja jopa lumenpudotukset hoituvat turvallisesi. Myös erilaisten kattotyyppien kattoremontit sujuvat meiltä ammattitaidolla.

 

 

Miten saatat kattoremonttisi aluilleen?

Soita numeroon: 040 560 7255 tai lähetä viestiä. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten kattoremonttisi etenee ja miten hinta muodostuu.

 

 

Rikkinäisten kattotiilien vaihto

Rikkinäiset tiilet täytyy vaihtaa välittömästi, ennen kuin syntyy kosteus-/homevaurio. Rikkinäiset tiilet vaurioittavat pahimmillaan myös rakennuksen rakenteita. Vanhat tiilet on mahdollista vaihtaa, koska meiltä löytyy niitä varastosta. Uusien tiilien asennuksessa huomioitavaa on, että vaihtotiilien on oltava oikeanlaiset, jotta ne asettuvat katolle tiiviisti ja oikealla tavalla.

 

Kattotiivistykset

 Kattopesu uusimaa  hoitaa  kattotiivistykset ammattitaidolla.

  Enkopur tuoeteilla tai Topps tuoteilla koulutus serfitikaati mukasesti

 

Ikkunapesut iso urakkat

Tarjoamme ikkunanpuhdistuspalveluja yli 10 vuoden kokemuksella. Sopimusasiakkaana saat ikkunanpuhdistukset säännöllisesti ja sopivin hinnoin. Tehokas pesukalustomme kurottaa korkeuksiin, tarvittaessa käytämme nostolavaa apuna. Kysy lisää, meiltä käy haastavienkin kohteiden ikkunapesut! Hoitaa meidän kumppani.

 

 

Teippauksien poistot

Oikeanlaisilla välineillä ja menetelmillä teipit lähtevät siististi. Esimerkiksi näyteikkunoiden teippaukset lähtevät nopeasti pois toimestamme.

 

 

Lumenpudotus

Joskus on tarpeen tehdä lumenpudotuksia katolta. Tällöin hyvä suunnittelu, oikeanlaiset välineet ja kokeneet tekijät varmistavat turvallisen lumenpudotuksen. Arvioimme aina tarkasti miten pudotus tulisi tehdä. Lumenpudotukseen ryhdytään useimmiten silloin, kun katolla on runsaasti lunta katon kantokykyyn nähden. Reilu määrä jääpuikkoja ja jäätä räystäällä on myös turvallisuuskysymys. Myös lumiesteiden yli vyöryvät lumilipat tulisi aina pudottaa hallitusti. Käytössämme on 25 metriin nouseva henkilönostin, jonka avulla lumenpudotukset ja jääpuikkojen poistot räystäiltä onnistuu helposti. Voit tilata lumenpudotuksen etukäteen jo kesällä! Näin varmistat, että palvelu pelaa talvella, kun sille on tarvetta. 

 

Kysy lisää!

 

Pitkä kokemus ja ammattitaito tekevät meistä luotettavan ja parhaan kumppanin, niin pieneen tehtävään kuin vaativaankin urakkaan.

Katso yhteystiedot »