Jo kiiltää julkisivutkin!

 

Julkisivun pesua, Espoo

Viimeisteltyä julkisivun pesua parhaimmilla menetelmillä

 

Pesuniekat Oy pesee kaikenkokoisten kiinteistöjen seinäpintoja Uudenmaan alueella, sekä joustavasti myös muualla Suomessa. Kun asialla ovat kokeneet tekijät, käy työ joutuisaan ilman suurempia ihmettelyjä. Toteutamme nopeita ja viimeisteltyjä julkisivupesuja mitä erilaisimmissa kohteissa vuosien tuomalla kokemuksella.

 

Työskentelynopeudeksi voimme arvioida tilanteen, jossa käsittelemme kahdessa tunnissa noin 100 m2 julkisivua (seinät, ovet, ikkunat). Monipuolisen kalustomme ansiosta voimme työskennellä jopa 10 m korkeudessa ilman nosturia tai nostotelineitä. Käytämme tarvittaessa jopa 25 metriin nousevaa henkilönostinta apuna pesuissa. Käytössämme ovat laadukkaat ja hyvin huolletut koneet, joilla julkisivuista voi poistaa myös punajäkälää.

 

 

Näin tilaat työn meiltä:

Soita numeroon: 040 560 7255 tai lähetä viestiä. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten julkisivun puhdistus etenee toimestamme ja miten hinta muodostuu. Meiltä saat ilmaisen tarjouksen kaikista urakoista, eikä tarjouspyyntö sido tilaamaan työtä meiltä. Kysy siis hinta-arviota seinien pesusta!

 

 

Julkisivupesun hintaan vaikuttavat tekijät:

Julkisivupuhdistuksen hinta määräytyy muun muassa rakennuksen koon ja käytettävien menetelmien mukaisesti. Pintamateriaalit vaikuttavat valittuun puhdistusmenetelmään ja käytettäviin pesuaineisiin. Jotkin materiaalit puhdistuvat näppärästi kuumavesipesurin käsittelyllä, toiset tarvitsevat vaihtelevia pesuaineita ja -menetelmiä. Painepesu kuumalla vedellä tai pesuaineliuoksella on turvallinen ja usein käytetty julkisivun puhdistustapa. Kuumavesipesulla puhdistuvat myös pelti- ja tiilikatot. 

 

Isommissa urakoissa ja kookkaammissa kiinteistöissä valmistelutöihin, kuten suojaukseen, kuluva aika pitenee ja nostaa kustannuksia.

 

 

Rakennuksen julkisivun pesu ammattitaidolla

Julkisivupesussa puhdistetaan kerralla kiinteistön pintamateriaalit sään ja liikenteen aiheuttamasta liasta ja saasteista. Peruspesun yhteydessä voidaan tarvittaessa kiinnittää erityishuomiota myös ilkivallan aiheuttamiin likaantumisiin kuten graffiteihin.

Miksi valita meidät?

 

Meille on tärkeätä pystyä vastaamaan asiakkaan tarpeisiin ja laatuvaatimuksiin sovittujen töiden osalta. Kokeneet tekijämme käyttävät tehokkaita ja pintaa säästäviä pesuaineita ja hoitavat pesut ripeällä aikataululla. Kattopesuuusimaa on luotettava valinta kaikenlaisiin kohteisiin. Otamme mielellämme työtarjouksia vastaan Espoo–Vantaa–Helsinki-alueelta ja muualta eteläisestä Suomesta.

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä »